Kedatangan Anyar

Jinan YZH Peralatan Mesin Co, Ltd

  • img31-x

Jinan YZH Equipment Equipment Co, Ltd diadegaké ing taun 2002, kantor pusat ing zona pangembangan ekonomi, propinsi Shandong, China. YZH minangka perusahaan teknologi tinggi sing nggabungake riset lan pangembangan bebas, inovasi teknologi, produksi, penjualan, ekspor lan layanan agen. YZH wis lulus sertifikasi sistem kualitas ISO9001 lan sertifikasi CE Uni Eropa.

YZH khusus ing sistem pambobolan dobel pejalan kaki, palu hidraulik, konstruksi lan lampiran hidraulik demolisi ...

Sistem slom pemotok tilas rock YZH sing ningkatake keamanan, produktivitas, lan bathi kanggo operasi ngrusak ing tambang, kuari, crusher & industri metriurgikal panguburan ing saindenging jagad.

Produk Fitur