Нови пристигнувања

Машини за опрема за машини Jinan YZH копродукции, ООД Македонски

  • img31-x

Jinan YZH машинска опрема копродукции, Рибар е основана во 2002 година, со седиште во зоната економски развој qihe, провинција Шандонг, Кина. YZH е високо-технолошко претпријатие кое интегрира независно истражување и развој, технолошки иновации, производство, продажба, извоз и услуги на агенти. YZH помина сертификација на системот за квалитет ISO9001 и CE сертификација на Европската унија.

YZH специјализира во системот за расклопување на пиедестал, хидрауличен чекан, хидраулични додатоци за градба и уривање…

Стационарниот бум-систем на расипнички карпи на YZH ја зајакна безбедноста, продуктивноста и профитабилноста на операциите за дробење во рудникот, каменоломот, дробилката и металуршката леарница низ целиот свет.

Производи на карактеристики