Arritje të reja

Makineri Pajisjet Jinan YZH Co, Ltd

  • img31-x

Machinery Co Machinery Machinery YZH, Ltd themeluar në vitin 2002, me seli në zonën e zhvillimit ekonomik qihe, provincën Shandong, Kinë. YZH është një ndërmarrje e teknologjisë së lartë që integron kërkimin dhe zhvillimin e pavarur, inovacionin teknologjik, prodhimin, shitjet, eksportin dhe shërbimin e agjentëve. YZH ka kaluar certifikimin e sistemit të cilësisë ISO9001 dhe çertifikimin e Bashkimit Evropian CE.

YZH e specializuar në sistemin e ndërprerjeve të piedestaleve, çekiçit hidraulik, lidhjeve hidraulike në ndërtim dhe prishje…

Sistemi i palëvizshëm i palëvizshëm i shkëmbinjve të këmbësorëve të tipit YZH rriti sigurinë, produktivitetin dhe përfitimin e operacioneve dërrmuese në minierat, guroret, policët dhe industrinë e shkritoreve metalurgjike në të gjithë botën.

Produkte tipare