Kadatangan Anyar

Jinan YZH Mesin Peralatan Co, Ltd.

  • img31-x

Jinan YZH Mesin Peralatan Co, Ltd didirikeun taun 2002, kantor pusat di zihe pembangunan ékonomi, propinsi Shandong, China. YZH nyaéta perusahaan berteknologi tinggi ngahijikeun panalungtikan sareng pamekaran bebas, inovasi téknologi, produksi, penjualan, ékspor sareng jasa agén. YZH parantos lulus sertifikasi sistem kualitas ISO9001 sareng sertifikasi CE Uni Éropa.

YZH khusus dina sistem tatakrama pambuka pancakan, palu hidraulik, konstruksi sareng perobihan hidrolik…

YZH alat pegatna pancing batu breaker boom ningkatkeun kasalametan, produktivitas, sareng kauntungan tina ngerjakan operasi di tambang, kuari, perang salib & industri pengukuran logam di sakuliah dunya.

Produk Produk